Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skokan do vody Tom Daley (23) a jeho manžel, oscarový scenárista Dustin Lance Black (43), se stanou rodiči. Fanouškům to sdělili na Valentýna prostřednictvím fotky, na níž v ruce drží snímek z ultrazvuku. „Přešťastného Valentýna vám přejeme,“ připsali k němu. Sportovcům mluvčí pro média dodal, že „Tom a Dustin jsou štěstím bez sebe“.

Daley a Black si svatební sliby dali loni 6. května, po čtyřletém vztahu s krátkou pauzou, během pohádkového obřadu v zámeckém parku nedaleko anglického Plymouthu. Svatby se zúčastnilo 120 hostů, jimž pro potěchu mimo jiné zazpíval sbor London Gay Men.

Jejich oznámení o budoucím rodičovství, kterého se dočkají díky náhradní matce, opět vzbudilo řadu reakcí a otázek, je-li pro dítě (ne)vhodné vyrůstat s homosexuálními rodiči.

Ze slavných gayů děti vychovávají také například Neil Patrick Harris s manželem Davidem Burtkou nebo Elton John s manželem Davidem Furnishem.

Reklama

Další články

Načítám