Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Existují kousky spodního prádla, které prostě musíte mít. Prověřily je doslova tisíce žen a oprávněně se k nim vrací. Mají je dokonce tak rády, že si je pořídily v několika barvách. Na Astratex.cz se zaslouženě řadí mezi bestsellery.

Jedinečnost, kterou musíte mít

Více

Komerční sdělení

Hladká podprsenka Maia 4D je po právu nejoblíbenější podprsenkou na Astratex.cz. K prvenství ji předurčily její skvělé vlastnosti. Je hladká, perfektně sedí všem velikostem prsů a díky unikátnímu materiálu košíčků se vám zcela přizpůsobí. Pomáhá ho totiž tvarovat i teplo vašeho těla. K základním barvám jí nově přibyly i elegantní grafitová, vínová a bordó.

Která podprsenka za vás bude dýchat?

Více

Komerční sdělení

Jednoznačně Spacer 3D. Co vás překvapí, když se vám dostane do rukou? Jak neuvěřitelně je hladká a lehká. Tuhle skvělou vlastnost má na svědomí komůrková výplň lehkého vyztužení. Neustále jí proudí vzduch a díky tomu se v ní vaše prsa nebudou potit. Bude vám v ní dobře celý den, a proto si ji zamilujete.

Elegance oblečená do krajek

Více

Komerční sdělení

Krajka? Území vyhrazené ženám. Ženskostí podprsenka Angelia doslova oplývá. Tak překrásně orámuje váš dekolt, že jí prostě neodoláte. Nejen vy, ale ani ten, kdo vás v ní bude smět spatřit. Na mistrné úrovni ovládá umění nejrafinovanější kombinace krásné krajky a skvělého střihu.

Nejjemnější pokušení

Více

Komerční sdělení

Kalhotky Maia Invisible jsou stvořené pro to, abyste si je zamilovala! Tak jemné, tak něžné, tak sofistikovaně přitažlivé, že jim nejde odolat. Pyšní se tou nejdelikátnější krajkou, jakou si jen dovedete představit. To nejlepší vás ale čeká, až je obléknete. Splynou s vaším tělem a vy okamžitě začnete přemýšlet, v jaké další barvě si je pořídíte.

Buďte krásná i v noci!

Více

Komerční sdělení

Volné dlouhé tričko na spaní je sice pohodlné, ale moc parády v něm nenaděláte. V košilce Helen vám pohodlí zůstane, navíc ale získáte neskutečně šarmantní vzhled a krásný pocit. Je zdobená tou nejměkčí krajkou, jakou jste kdy měla v ruce. A radost udělá nejen vám, ale i vašemu partnerovi.

Další články

Načítám