Hlavní obsah
Článek

Oslavte spolu s námi čtvrté narozeniny našeho online shopu a přivítejte jaro ve velkém stylu. Nenechte si uniknout speciální narozeninovou akci, kterou si pro vás Deichmann připravil! Oživte svůj botník svěžími trendy a využijte 20% slevu na veškerou nezlevněnou obuv, včetně nové jarní kolekce. Akce poběží v online shopu od 19. do 20. února 2018.

Buďte exkluzivní s Online Exclusive

Více

Komerční sdělení

Chcete zazářit v modelu, který nemá každý? Vsaďte na kolekci Online Exclusive. Ta nabízí obuv a doplňky v limitovaném množství. Z nové kolekce lodiček budete nadšená. Ať už milujete pastelové, nebo syté barvy, nízký, nebo vysoký podpatek, určitě si vyberete.

Vsaďte na výšivky

Více

Komerční sdělení

I tyto krásky jsou z kolekce Online Exclusive. Výšivky byly v módě v zimě a jejich trend přetrvá i do další sezóny. Do nadcházejícího jarního počasí oceníte nízké kozačky, ve kterých pohodlně strávíte celý den. Jemný motiv kvítků a ptáčků povznese klasický model na neotřelý kousek, který oživí váš celkový outfit.

Jednoduše WOW!

Více

Komerční sdělení

Slip-ony si ženy zamilovaly pro jejich praktičnost. Jednoduše se nazouvají a jsou maximálně pohodlné. Noste je s kalhotami nebo džínsy ve zkrácené délce a dejte tak vyniknout odhaleným kotníkům. Slip-ony jsou pro teplejší jarní dny jako stvořené. Tento džínový model oživený nášivkami dokazuje, že denim nepatří jen na džíny a bundy, ale skvěle se vyjímá i na obuvi.

Na vysoké noze

Více

Komerční sdělení

Chystáte se na večírek nebo vás čeká romantická večeře? Oslňte své okolí nohama až do nebes v atraktivních sytě modrých sandálkách na vysokém podpatku. Sandálky podtrhnou vaši ženskost a zářivá modrá rozjasní váš vzhled. Elegantní proplétané řemínky a pásek kolem kotníku vám zajistí stabilní krok. Stříbrné detaily v podobě spony a zipu v zadní části propůjčují sandálkům punc luxusu. Díky blížící se slevové akci je vám luxus nyní ještě blíž!

Rozkveťte s Deichmannem

Více

Komerční sdělení

Klasické bílé tenisky patří k základní výbavě každého dámského botníku. Krásně dotvářejí ležérní look. Nechte se unášet na vlně jarní svěžesti a pořiďte si nový kousek. Vsaďte na model se stříbrnými detaily a krystalovou aplikací jemných kvítků.

Další články

Načítám