Hlavní obsah
Článek

Je zvláštní, jaké emoce dokáže v lidech vzbuzovat svátek sv. Valentýna, který celosvětově připadá na 14. února. V rámci tohoto uměle, komerčně vymyšleného svátku zamilovaných, jichž by měl být právě tento svatý patronem, jsou k vidění zajímavé situace. Trendem posledních let je pak posílání zamilovaných vzkazů prostřednictvím sociálních sítí.

Dámy obvykle volí fotografie stylizované do romanticko-erotických témat, kdy ony, buď nahé, v krásném prádle nebo třeba ve svůdných pózách v posteli, vyjadřují svým protějškům nejvřelejší city a lákají je k milostným hrátkám. Na sociálních sítích se o ně dělí i se svými fanoušky.

Výjimkou nebyla v tomto směru ani krásná americká herečka Liv Tyler (46), hvězda takových kasovních trháků, jakými byly třeba Armageddon nebo Pán prstenů. Ta svému partnerovi Davidu Gardnerovi (a nejen jemu) na Instagramu ochotně zapózovala v krásném růžovém prádélku, které nechalo dokonale vyniknout její přirozené půvaby. Ostatně, krásná herečka je tváří reklamních kampaní tohoto výrobce už nějakou dobu. Její milostný vzkaz i ukázky z kampaní si můžete prohlédnout v naší sexy galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám