Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je neustále spojovaná s nejrůznějšími muži, je prý Aneta Vignerová (36) single. Den svatého Valentýna však neslavila sama, ale obklopená svými nejbližšími přáteli. A našel se i jeden pořádný fešák.

Aneta se zúčastnila valentýnského večírku, na kterém se podávaly tuny čokolády kombinované s ovocem. „Je pravda, že sladké úplně nevyhledávám, ale toto místo je úžasné na vyřádění chuťové fantazie,” uvedla Aneta, která při pojídání pralinek testovala odolnost své neslíbatelné rtěnky.

Kromě Anety Vignerové nebo například Andrey Verešové se večírku zúčastnil i finalista soutěže Muž roku 2015 Tomáš Martinka, který je držitelem titulu světové soutěže krásy Mister Global 2016. Z minulosti víme, že si Miss ČR 2009 na Muže roku potrpí. „Tomáše jsem včera poznala a musím říct, že je to velký sympaťák a fešák,” culila se Aneta. Podle všeho ale jejich setkání zůstalo na přátelské úrovni.

Související témata:
Tomáš Martínek

Reklama

Další články

Načítám