Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se byli za Romanem Šebrlem (49) podívat my, což bylo na konci prosince v Harrachově, předvedl se nám jako vzorný taťka, který se na svahu staral o smečku vlastních i přidružených dětí. Nyní vyrazil lyžovat do zahraničí a tam se tedy pořádně odvázal.

Moderátor večerního zpravodajství na Primě miluje saunování a je velký otužilec. A místo ochlazovacího bazénku rád použije sněhovou pokrývku, v níž se vyválí samozřejmě bez svršků. Právě v rámci toho si nechal udělat i snímek, jímž plánoval potěšit své fanynky na svátek svatého Valentýna.

"Hezký Valentýn, dámy! Srdíček a orosených sektů už jste dnes viděly dost, tak ode mě dostanete přání trochu jiné," napsal na svůj facebookový účet k fotografii, kde se ukázal, jak ho příroda stvořila. Naštěstí zezadu, jinak by ho v mžiku zablokovali. Ale i to se ještě může stát, tak jsme vám pro jistotu jeho přání zkopírovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám