Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svátek svatého Valentýna je pro Dominiku Myslivcovou (29) asi stejně významný, jako pro jiné Vánoce. Blogerka posedlá růžovou je prostě ve svém živlu.

Ani tento rok blonďatá influencerka nezklamala a na sociální síti se pochlubila obrovským pugétem jak jinak než růžových růží. Kytka zaujme především dámy, pánové na fotce sklouznou pohledem spíše na její zadeček, který působí jako úplně nahý. „Dobré ráno miláčci, dnes jsem se vyspinkala opravdu dorůžova, takhle bych se chtěla probouzet každé ráno,” komentovala fotku česká Barbie.

Otázkou zůstává, od koho Dominika kytku dostala. Na jednu stranu je Myslivcová pořád někde na dovolené, kupuje si nové šminky, oblečení a kdovíco ještě. Zároveň však tvrdí, že s nikým nechodí a na vše si vydělá sama.

Chtěli jsme samozřejmě znát pravdu, ale z Dominičiny odpovědi jsme moudří nebyli. „Neřeknu vám nic, sami si na to přijďte,“ smála se blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám