Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme s ním naposledy mluvili na kameru, byl plný elánu a radoval se ze života i nové muzikálové role. S Viktorem Dykem, který nyní leží v nemocnici po těžkém úrazu, kdy propadl mezi ztrouchnivělými prkny celá dvě patra, jsme si tehdy užili velkou legraci.

Viktor měl hrát roli lorda Farquaada v muzikálu Shrek, který se momentálně připravuje. Jeho jevištní partnerkou měla být i jeho bývalá manželka Ivana Jirešová (47). Vzhledem k režijní představě měl celé představení odehrát na kolenou, a tehdy se strachoval, aby si znovu nepohmoždil koleno, které už měl jednou operované.

"Moc se na to těším, protože to bude komedie a já strašně zbožňuju humor v jakékoli formě," řekl Super.cz. Bohužel v tuto chvíli můžeme jen věřit, že se jeho zdravotní stav zlepší a snad si ještě lorda Farquaada bude moct zahrát. Momentálně je jeho stav stabilizovaný a ukáže se, co bude dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám