Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtrnácti letech měl téměř metrák! Nejhubenější reportér zpráv a moderátor pořadu Názory bez cenzury na Primě Matěj Misař vytáhl fotografii, na které by ho možná nepoznali ani doma!

Oproti své nynější váze sedmdesát tři kilogramů je na archivním záběru za solidního tlouštíka. "Začalo to vlastně kolem osmého roku, kdy jsem se začal věnovat počítačovým hrám. A protože už od mala ve všem chci být nejlepší, začal jsem si někdy kolem třinácti hraním i přivydělávat v profesionálním týmu,“ prozradil Matěj.

To s sebou nese hodně času na trénink, takže čtrnáct hodin denně u počítače nebylo pro Matěje nenormální. Hodně jídla a málo pohybu prostě udělalo svoje.

"Takže jasně, narážky na moji váhu byly. I různé přezdívky jako Kulička. Naštěstí mě to kolem patnácti začalo štvát. Chtěl jsem s tím něco dělat, ale nějak jsem netušil co. Pak přišlo tancování, zničehonic a neuvěřitelně mě to chytlo. A já chtěl být zase nejlepší. Trénoval jsem hodiny denně. Někdy i pět hodin. To pak kila letí dolů, ani nevíte jak. Časem se mi to opravdu podařilo, dokonce jsem tancoval i na šampionátu v Miláně,“ směje se reportér.

Právě díky tanci se dostal k moderování. "Jednou nám chyběl speaker. Tak tehdy řekli, že jsem nejukecanější. A bylo to. Za pár měsíců jsem si uvědomil, že mě něco baví víc než tanec,“ řekl pro Top Star magazín Matěj.

O co víc mu teď chutná, o to víc cvičí a běhá, aby si držel váhu. "Láska k jídlu mě drží pořád. Miluju zkoušet nové chutě a šťavnatému burgeru prostě neodolám,“ říká Matěj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám