Hlavní obsah
Článek

Slavný hollywoodský herec stárne, ale věk jeho milenek se nemění. Stále má slabost pro modelky, které ještě neoslavily třicátiny.

Leonardo DiCaprio (49) má za sebou románky s Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Toni Garrn, Kelly Rohrbach i Ninou Agdal. Nejnovější kráskou, která mu dělá společnost, je třiadvacetiletá Camila Morrone. Sexy modelka se zařadila na dlouhý seznam hercových skalpů. Podaří se jí DiCapria přivést před oltář?

Hollywoodská hvězda se svými úlovky nikdy příliš nechlubila a modelky se musely smířit s tím, že je do společnosti nevyvede. Nyní ovšem Leonardo udělal výjimku a Camilu ukázal na narozeninové oslavě moderátorky Ellen DeGeneres. Fotografové jej zachytili s rukou kolem pasu krásky s argentinskými kořeny.

Camila se díky známosti s oscarovým hercem dostala mezi elitu amerického šoubyznysu. Mezi pozvanými hosty byli Oprah Winfrey, Bruno Mars, Reese Witherspoon, Pink, Jennifer Aniston i Kanye West s Kim Kardashian. Leonardo si tentokrát vybral modelku s hereckými ambicemi. Camila se brzy objeví ve filmu Přání smrti jako dcera Bruce Willise.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám