Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kelly Brook Official Calendar - tohle sousloví už se v Británii tak nějak ustálilo. V posledních letech se tato glamour modelka urostlých tvarů obvykle koncem roku totiž vytasí s velkoformátovou publikací svých svůdných polo-aktů, které vydá pod hlavičkou kalendáře. Úpravy fotografií do finální podoby dají ovšem grafikovi jistě pořádně zabrat.

Většina snímků je v něm totiž tak brutálně upravena, že na původní předloze by snad ani nemusela pózovat Kelly (44) a výsledek mohl být stejný. I přesto, že je tento fakt celá léta velmi dobře znám, je kalendář stále populární a obvykle se rychle prodá. Kdo potřebuje vědět, jaká ta žena skutečně je?

A jak tedy taková Kelly skutečně vypadá? Momentálně máme příležitost ukázat vám několik profesionálem neupravených snímků z její dovolené, kterou trávila se svým přítelem Jeremym Parisim v Karibiku na ostrově Antigua. Pokud jste tedy fanoušky oblých ženských tvarů, posuďte sami: Potřebuje Kelly opravdu tolik postprodukčních zásahů, aby byla ve výsledku na fotkách šik? Podle nás totiž rozhodně ne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám