Hlavní obsah
Článek

Fashion Week je ideální příležitostí popustit uzdu kreativitě a vynést kousky, které nejsou pro běžný život praktické či nějakým způsobem vhodné. Činí tak většina návštěvníků módních akcí, modelku Iskru Lawrence (27) nevyjímaje.

Na právě probíhající newyorský týden módy, konkrétně na show značky Yajun, oblékla černý latexový komplet a červené kozačky. I na pozdější přehlídku značky VFILES zvolila latexovou podprsenku a doplnila ji jasně růžovými legínami se šněrováním. V obou případech Iskra vsadila na střihy, které podtrhly její proporce ve tvaru přesýpacích hodin.

Lawrence se díky svým aktivitám v boji za ženské sebevědomí stává čím dál populárnější, o čemž ostatně svědčí i místo v první řadě přehlídky. Zdá se to jako hloupost, ovšem ve světě módy jsou první řady rezervovány pro ty nejdůležitější návštěvníky jako šéfredaktor(k)y, módní editor(k)y, herce a herečky a v posledních letech také hvězdy sociálních sítí, tzv. influencery. Iskru lze zařadit mezi ně i mezi modelky, smlouvu má hned se dvěma agenturami.

Klienti si ji objednávají na propagaci různého zboží včetně spodního prádla a plavek. Ke své celulitidě a faldům se totiž Iskra hrdě hlásí a nabádá k tomu i ostatní ženy, kterým příroda nenadělila chlapeckou postavu. Lawrence je také ambasadorkou Národní asociace pro poruchy příjmu potravy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám