Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a modelka Monika Leová (32) se už konečně vrhla po hlavě na přípravu svatby. Skoro každý víkend jsme mohli zaznamenat, že navštěvuje snad všechny svatební veletrhy v České republice. "Jezdím se tam inspirovat, protože už je načase. Svatba už se blíží," řekla nám exotická kráska.

Poohlíží se i po svatebních šatech, o nichž ještě není stoprocentně přesvědčená. "Koukám se po střizích a po tom, co mi sedí. Vyzkoušela jsem toho opravdu hodně a o to je to těžší. Zatím si mezi těmi krásnými šaty nedokážu vybrat. Jsem sama zvědavá, po čem nakonec sáhnu," svěřila.

"Myslím, že nakonec zůstanu u nějakých hladších a jednodušších šatů, protože to ke mně i víc sedí. Pro mě je důležité, abych v těch šatech vydržela do rána, chci je mít na sobě i na oslavě. Takže by to měly snést ty šaty i já. Obrážím i svatební salóny, a kdyby tam náhodou nějaké byly, tak je vezmu. Ale myslím, že se nakonec uchýlím k variantě, že si je nechám ušít. Už jsem i oslovila návrhářku," míní Monika.

"I Martin si nechá oblek ušít. Momentálně řešíme barvu, jakou by měl mít. Tak snad nebude taky v bílém, to mi, doufám, neudělá," smála se Leová na konto svého snoubence Martina Košína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám