Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je dcerou slavného muže, ale po publicitě moc netouží. Devatenáctiletá Eve Jobs, dcera Steva Jobse, se raději než na večírcích, případně na stránkách magazínů, vyskytuje v blízkosti koní. Její velkou vášní je jezdectví.

To je nákladný koníček, který si však dědička spoluzakladatele značky Apple může dovolit (Eve má ještě dvě starší sestry a bratra). K dispozici má ve floridském Wellingtonu vlastní ranč se stájemi pro dvacet koní a závodištěm, kde může trénovat skoky. Za sebou už má zkušenosti i úspěchy z národních i mezinárodních soutěží a přehlídek.

Fotky, na něž se můžete podívat pod článkem, pocházejí z Floridy, kde se koná zimní jezdecký festival. Fotografové ji zachytili, když obcházela závodiště, kde právě exhibovala dcera Bruce Springsteena Jessica.

Mimochodem, i dcera Bila Gatese, jednadvacetiletá Jennifer, je úspěšnou jezdkyní a s Eve Jobs se čas od času utkávají na soutěžích. Obě s tímto sportem začaly už jako malé, a kromě vášně pro koně, otců technologických vizionářů, je pojí také alma mater - obě jsou studentkami Stanfordovy univerzity. A ve Wellingtonu bydlí - dá se říct - přes ulici.

Jezdectví se věnují i další slavné ženy: dcera monacké princezny Caroline Charlotte Casiraghi, vnučka Aristotela Onassise Athina, již zmíněná Jessica Springsteen, dcera Romana Abramoviče Sofia, dcera herce a producenta Toma Sellecka Hannah, vnučka Davida Rockefellera Ariana či dcera Stevena Spielberga Destry.

Reklama

Další články

Načítám