Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno se na floridské South Beach ukázala se svým novým mladičkým americkým přítelem. Ten byl ale po celou dobu, kdy byli objektem zájmu místních paparazzi, celý strnulý a nesvůj, ačkoliv se ho snažila ukonejšit neustálým přílivem něžných polibků.

Pro bývalou playmate a glamour modelku Claudii Romani z Itálie, vášnivou fotbalovou fanynku, která italskému národnímu týmu posílala své polonahé fotky, je po celý život objektiv fotoaparátu naopak nejen partnerem zajišťujícím jí příjem, ale vzhledem k exhibicionismu vnadné krásky i milým společníkem a přítelem. Její „zajíček“ tak nyní musí zažívat krušné časy. A to už kolem Claudie zdaleka není takový frmol jako za mlada.

I proto jí možná s mladíkem došla trpělivost a podruhé si s sebou vzala na pláž medvěda. Samozřejmě plyšového. Jak takové valentýnské pózování s chlupatou hračkou v podání vnadné Italky vypadá, se nyní mrkněte do galerie. A nezapomeňte si všimnout, jak má méďa s Claudií krásně sladěné barvy!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám