Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) se po týdnu od operace ramene opět ocitla v nemocnici. Musela totiž na převaz do pražského Motola. Blesku se poprvé svěřila se svými pocity a dokonce ukázala i následek operace po ošklivém pádu ze schodů – šestnáct strašlivě vypadajících stehů na levém rameni. „Cítím se už lépe a dokonce jsem si už i pospala. I když ležet na pravém boku není bůhví co. Trpěla jsem jako zvíře, ale teď už bolest polevuje,“ prozradila zpěvačka, kterou na kontrolu do nemocnice doprovodil její věrný ochránce Josef Rychtář. Ten se od ní teď nehne ani na krok a střeží ji jako poklad.

V ordinaci lékaři Ivetu zkontrolovali, jestli se rána hojí tak, jak má. „Všechno je v absolutním pořádku, nevyskytly se žádné komplikace. Paní Bartošová už nemusí nosit ortézu,“ řekl Blesku ošetřující lékař zpěvačky. Komplikovaná operace se povedla a rána se hojí skvěle. Palčivá bolest po sedmi dnech ustoupila a první kontrola potvrdila, že nehrozí žádné komplikace.

Více než samotná operace trápily Ivetu myšlenky na syna Artura, po kterém se jí pochopitelně stýská. „Toho jsem se bála. Myslela jsem na Artura tak intenzivně. Říkala jsem si proboha, ať se mi nic nestane a ať jsem pro něj zdravá,“ svěřila se zpěvačka, která se hned po operaci bála synovi zavolat. Čekala až do středy, kdy mu napsala, že už je doma. V pátek se za ní Artur stavil a společně sledovali jeho koncert s kapelou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám