Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem loňského roku se po třech letech a tahanicích o peníze i majetek konečně dočkala rozvodu s muzikantem Silvou Isaiahem a dcera Kurta Cobaina a Courtney Love Frances Bean Cobain (25) je tak oficiálně volná pro svou novou lásku. Tou je tmavovlasý sympaťák Matthew Cook, se kterým momentálně pobývá na Havaji.

Na ostrov Oahu odcestovali z Los Angeles v pátek a volné chvíle si vychutnávají u bazénu i na pláži u oceánu, ale podnikají i výlety do okolní přírody. Mimo jiné navštívili Kualoa Ranch, oblíbené místo filmařů, kde se natáčel například Jurský Park.

Zážitek z rezervace Frances sdílela i se svými fanoušky na sociálních sítích, stejně tak selfíčko s partnerem, se kterým nedávno oslavila roční výročí. K tomu připsala: „Jsi nejlepší a nejmilejší osobou.“ Postavou v bikinách se sama od sebe zatím nepochlubila, i když má skvělou. Ocenil ji i návrhář Marc Jacobs, jenž si Cobain vybral do loňské jarní kampaně.

Reklama

Další články

Načítám