Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Sandra Parmová ukázala fotografie své dcery Emily z jejího prvního focení. Emily právě slaví půl roku! "Bylo to naše první rodinné focení, Emilka měla přesně dva týdny. Vždycky jsem chtěla svému miminku takové fotky pořídit, takže je to vlastně můj splněný sen. Doufám, že i Emilka za ně bude jednou ráda," prozradila Super.cz Sandra.

Fotografie jsou ve stylu slavné americké fotografky Annie Leibovitz a Sandra předtím vůbec netušila, jak náročné je miminko tak krásně vyfotit. "Většinou totiž spinkají, jak to u novorozeňátek bývá, a focení proto vyžaduje hodně zkušeností a opatrný přístup. Naše malá byla tou dobou opravdu jako křehká panenka. Navíc během celého focení neměla plenku, takže jsme se oba s Pavlem museli převlékat vícekrát, než bylo původně v plánu," směje se moderátorka.

Sandra se minulý týden po mateřské dovolené vrátila k moderování Odpoledních zpráv na Primě. "Přijde mi neuvěřitelné, jak byla Emily před chvílí malinká. Když si představím, jaký kus cesty jsme za půl roku ušli. Emilka už krásně drží hlavičku, válí sudy, mívá záchvaty smíchu... A i díky tomu, že už jí příkrmy i kaše a skoro sama pije z hrnečku, je to zase o dost snadnější, když jdu do práce a na chvíli ji hlídá babička s dědou," dodala Parmová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám