Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská tanečnice Katarína Jakeš Štumpfová se u nás proslavila díky taneční show StarDance. V sedmé řadě populárního pořadu vlnila boky s moderátorem Leošem Marešem (47).

Atraktivní Katarína tehdy okouzlila publikum tanečními kreacemi i ženskými půvaby. Svou partnerku si nadšeně pochvaloval i Mareš.

Favorizovaný pár ale nakonec svou cestu soutěží ukončil v osmém díle. Mareš vyřazení dokonce oplakal, což u sebevědomého moderátora není zvykem.

Devítinásobná mistryně Slovenska v latinskoamerických tancích patří na Slovensku k oblíbeným celebritám, které svou přítomností často ozdobí nějakou tu společenskou událost.

Naposledy se Katarína objevila na slovenské premiéře lechtivého filmu Padesát odstínů svobody. Ve stylovém černém outfitu s oblíbenou ledvinkou Gucci rozdávala jeden úsměv za druhým a moc jí to slušelo.

Nošení ledvinek si tanečnice značně oblíbila a ve společnosti s ní nebyla zdaleka poprvé. Katarína u nás StarDance sice nevyhrála, ale ve slovenské verzi známé taneční soutěže s názvem Let´s Dance vyhrála roku 2009 společně s moderátorem Jurajem Mokrým.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám