Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádraží se zřejmě stalo oblíbenou destinací na focení. Po Agátě Hanychové (38), která na pražském Hlavním nádraží fotí svůj další kalendář, pózovala pro připravovaný kalendář na nádraží ve Vršovicích také Česká Miss Renata Langmannová (37).

Langmannová v Čechách prakticky nepracuje, zaměstnávají ji zakázky v zahraničí. "Nejvíc pracuji v Německu, Itálii a Španělsku. Jsem komerční typ, musím to zaklepat, na práci si nemohu stěžovat. A co si budeme povídat, v zahraničí to je o úplně jiných penězích," řekla Super.cz Langmannová, která se do Čech vrací především kvůli svému partnerovi Ondřeji Novotnému a studiím.

"Samozřejmě ale i v Čechách mají někteří klienti na Langmannovou," směje se půvabná Renata, která na nádraží fotila pro připravovaný charitativní kalendář pro síť hotelů. Vedle ní se na fotografiích Daniela Zahrádky objeví také Gábina Partyšová, Veronika Nová, Iveta Lutovská, Jitka Schneiderová, Danica Jurčová nebo Andrea Vránová. Výtěžek z kalendáře půjde na dětský domov v Mariánských Lázních.

Reklama

Další články

Načítám