Hlavní obsah
Článek

Ve větším povědomí lidí je Annet Charitonová spíše jako fashion blogerka. Osmnáctiletá kráska ale začínala se zpěvem, ke kterému se opět vrací.

Annet ve svém novém songu Pryč! překvapí určitě nábojem písně samotné. Ten je vzhledem k jejímu věku až překvapivě vážný a tak trochu se vymyká pravidlům současného popového trendu. Přesto jde rozhodně o píseň, která si najde svoje posluchače.

V některých scénách zahlédnete legendární vůz Ford Capri, ve kterém se projížděla svého času dvojka Bodie a Doyle z dnes už kultovního seriálu Profesionálové, v jiných zase Annet představuje suverénní pojetí současné česko-slovenské modní avantgardy. Vizuální stránka tvorby je pro ni i celou generaci současných umělců hodně zásadní a také z klipu je toto velmi patrné.

O zvukovou složku skladby se postaral producent Osama Verse z The Glowsticks. Ten je také autorem její poslední písně Taktomabyt, ve které participuje Annetin kamarád Ben Cristovao. Od zveřejnění Taktomabyt však uběhl téměř rok a půl, a tak je načase, aby Annetin pěvecký talent v jejím životě dostal zase více prostoru. Tak se i stane, v blízké době má za Osamou Verse odcestovat do Toronta, kde nahrají několik skladeb pro její plánované EP.

Reklama

Další články

Načítám