Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že herečka Kim Cattrall (61), známá jako Samantha z úspěšného seriálu Sex ve městě, ztratila bratra, jsme již informovali. Chris Cattrall byl nalezen mrtvý v blízkosti svého domu v Lacombe v Kanadě.

Je přirozené, že v takových případech si známí a kolegové obvykle vyjadřují soustrast. Běžnou praxí v posledních letech je, že tak hojně činí prostřednictvím sociálních sítí. Udělala to i Sarah Jessica Parker (52) v tomto případě.

Že mezi herečkami nepanují dobré vztahy, je známá věc, ale na veřejnou kondolenci Kim Cattrall zareagovala - také veřejně - nečekaně ostře.

„Nepotřebujeme v tomto tragickém období tvou lásku nebo podporu. Řeknu to na rovinu (pokud jsem tak už neučinila). Ty nejsi má rodina, nejsi moje přítelkyně. Takže ti znovu píšu, abys přestala využívat naši tragédii ve snaze obnovit své lepší já,“ napsala herečka na Instagramu.

Tamtéž přátelům, známým, ale také kolegům včetně další ‚kamarádky‘ ze Sexu ve městě, Cynthie Nixon, veřejně poděkovala za podporu.

Reklama

Další články

Načítám