Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před šesti měsíci Idris Elba (45) uvedl, že manželství není pro každého a že ‚s tím skončil‘. Po dvou rozvodech se ani není moc co divit. Láska ho ale opět dostala. Herec se v pátek zasnoubil s devětadvacetiletou přítelkyní Sabrinou Dhowre.

A nebyla to ledajaká žádost o ruku! Před partnerkou Elba poklekl na pódiu kina Rio v Londýně před promítáním svého nejnovějšího filmu, kriminálního thrilleru Yardie, filmové adaptace stejnojmenné novely z pera Victora Headleyho, jež je jeho režijním debutem. Informaci pak na sociálních sítích sdílelo právě kino, které se stalo svědkem zásnub slavného herce.

Elba a Dhowre do společnosti jako pár poprvé vyrazili loni v září, to však herec s Miss Vancouver 2014 už sedm měsíců chodil. V minulosti byl ženatý s Hanne Norgaard, se kterou má dceru Isan, a se Sonyou Nicole Hamlin. S expřítelkyní Naiyanou Garth má ještě syna Winstona.

Reklama

Další články

Načítám