Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2006 ji dánský magazín FHM zařadil mezi první stovku nejkrásnějších žen světa. Ozdobila titulní strany časopisů GQ i Maxim, kývla i na pózování pro Playboy a byla také hvězdou francouzské reality show „Secret Story 9“.

Celá léta rozpustilá italská kráska Claudia Romani (37) zlobí muže svými provokativními snímky nejčastěji z pláží celého světa. Figuru si totiž drží stejně dokonalou, jako když jí bylo dvacet.

Na Claudiiných plážových snímcích se teď oproti jejímu standardu ale přeci jen něco změnilo. Lépe řečeno, někdo přibyl.

Všude, kde se dosud pohybovala sama, s sebou teď doslova vláčí svého nového přítele, mladého a zamilovaného podnikatele z Ohia, Christophera Johnse, kterého si našla začátkem loňského roku přes známou internetovou seznamku. On byl totiž vůbec prvním mužem, kterého jí k seznámení nabídla.

„Oba jsme byli plni obav a opatrní kvůli špatným zkušenostem z minulosti..., ale hned od začátku jsme cítili, že máme tolik společného,“ svěřila se ve svém blogu Claudia. Od té doby je z nich nerozlučný pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám