Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Kompletní sortiment vybavení bytu se slevami až 65 %! Tento týden letí slevy na sedačky (od 5 999 Kč) a kuchyně (od 3 999 Kč)! Neváhejte využít slev na více než 400 sedaček a 90 kuchyní v naší nabídce, které končí 28.2. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajišťujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Velká sedačka s neskutečnou slevou 30 % platí pouze do 28.2.!

Top design 2018, to je sedačka Paramo, která splňuje nejpřísnější požadavky na moderní design! Velký rozklad samozřejmostí. Moderní kombinace eko-kůže a kvalitní potahové látky je dokonalá, klikněte a uvidíte. Naducané opěrky a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá?

Krásná sedačka za velmi příznivou cenu. Sleva 37 %!

Moderní rohová sedačka Korsika s rozkladem a úložným prostorem. Sleva 7 000 Kč platí pouze do 28.2. Sedačka Korsika má univerzální pravo - levý roh a kvalitní potah. Levněji v ČR nenajdete!

Nová sedačka nemusí být drahá. Za pouhých 8 999 Kč dostanete nejmodernější kousek!

Není čas na změnu? Díky slevám až 65 % na sedačky je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 400 typů sedaček pro rok 2018. Např. oblíbená rohová sedačka Finka s rozkladem, za neskutečnou cenu 8 999 Kč! V nabídce máme spousty dalších.

Luxusní kuchyně Platinum nyní se slevami až 30 %!

Kvalitní kuchyňská linka, kterou si můžete sestavit dle přání. Díky mnoha dostupným skříňkám si vytvoříte sestavu přesně dle vašich požadavků. Vybírat můžete také ze dvou barev korpusů a ze 7 barev dvířek. Dvířka jsou v provedení lesk!

Kompletní kuchyňská linka za cenu 5 999 Kč!

Kuchyně v rozměru 180/240 cm, která podléhá nejmodernějším trendům. Dopřejte si krásnou novou kuchyň se slevou 20 %! Kuchyně řady Moreno nezruinuje Vaši peněženku.

Další články

Načítám