Hlavní obsah
Článek

Půvabná zpěvačka Markéta Procházková se dostala do středu zájmu médií ve chvíli, když začala chodit s finalistou první řady SuperStar Tomášem Savkou, jenž proslul svojí zjizvenou tváří po hospodské rvačce. "Poznali jsme se, když jsem studovala první ročník muzikálového herectví na konzervatoři Jaroslava Ježka, " řekla Super.cz Markéta, která konečně dostala hlavní roli v muzikálu.

S Tomášem se ale stihli před čtyřmi měsíci rozejít. "O to paradoxnější je, že si spolu poprvé zahrajeme na jednom pódiu," svěřila představitelka hlavní ženské role v připravovaném muzikálu Quasimodo. Markéta ji alternuje s Radkou Pavlovčinovou, s níž prožívá stejný osud. Ta si na prknech zahraje s bývalým přítelem Ondřejem Rumlem.

"To jsem si ani neuvědomila," kulila oči Markéta. A divila se i informaci, že Radka je jako bývalá milenka herce Miroslava Etzlera mediálně zajímavější než ona. "Tu kauzu jsem vůbec nesledovala, dozvěděla jsem se to až při zkouškách," dodala půvabná brunetka, která už má zřejmě za Savku náhradu. "O tom bych opravdu nechtěla mluvit," mlžila. Nejspíše ani její nový partner nebude úplně neznámý muž.

Markéta už má za sebou řadu menších muzikálových rolí. "Začala jsem v Miss Saigon, kde jsem měla opravdu pidiroli Gigi, pak jsem dělala průvodkyni dějem v Adéla ještě nevečeřela, v Moně Lise jsem byla sestra titulní hrdinky, pak jsem měla hlavní roli Mii ve slovenském muzikálu Príbeh ulice, potom dvojroli v Baronu Prášilovi, v Katu Mydlářovi jsem hrála jeho druhou manželku Bětušku a v divadle Kalich mám dvě role v muzikálu Touha a v Bílém dalmatinovi jsem byla Beruška a Karkulka. Myslím, že to bylo deset rolí," vypočítala Markéta.

Reklama

Další články

Načítám