Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V titulcích novinových článků se její jméno objevilo naposledy, když na ceremoniál předávání Zlatých glóbů provokativně, na rozdíl od ostatních celebrit, dorazila v ohnivě červených šatech. Dress code byl tehdy outfit v černé barvě, což měl být výraz solidarity s obětmi sexuálního obtěžování, které loni otřáslo Hollywoodem v samých základech.

Hvězda amerických béčkových filmů s karibskými kořeny Blanca Blanco (37) už se ale za ta léta, co je v touze po hvězdné herecké kariéře přestěhovaná do Los Angeles, pomalu smířila s faktem, že významná hollywoodská studia o ni nestojí. A tak se nechala angažovat každou béčkovou produkcí, která jí zavolala a svoji ´popularitu´ postavila na podobně provokativních počinech.

Blanca je ale velmi hezká, takže se v médiích obvykle objevují snímky, na nichž je nahá, polonahá nebo aspoň v bikinách. Nízkorozpočtové filmy, v nichž účinkuje, mají díky podobným fotkám svoji reklamu a Blanca jistě spoustu žádostí o ruku. Posledním ´plavkovým´ počinem se stala její procházka po Venice Beach, kdy na sobě měla jen titěrné zelené bikiny, které se mezi jejími hýžděmi ztrácely trochu víc, než je záhodno.

Na nohou měla obuté zimní semišové válenky s beránkem, což jí sice nikterak na sex-appealu neubralo, zároveň to ale při chůzi po písku vypadalo dost bizarně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám