Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé maminky se poporodních kil zbavují dietami a cvičením, Američanka Diana Ringo (39) cvičí také, ale k tomu, aby docílila štíhlého pasu, zvolila navíc docela radikální metodu. 23 hodin denně se stahuje do korzetu, aby si udržela svých 45,7 centimetrů. Jen když se sprchuje nebo cvičí, korzet sundává. Nechává si ho prý i při intimních chvilkách s manželem Brettem.

S nošením korzetu Ringo začala před necelými třemi lety, když jí po porodu dnes čtyřletých dvojčat Armanda a Lorenze zůstala ‚chlapská‘ postava.

„Když nosím korzet, připadám si velmi sexy. Nakoplo to mé sebevědomí, cítím se velmi dobře. Předtím jsem se svým tělem nebyla spokojená, protože jsem byla silná. Na tom není nic špatného, ale moje faldy nevypadaly žensky. Vypadala jsem jako chlap a tahle figura se mi nelíbila,“ uvedla. Pocit, když si korzet sundá, připodobňuje k svléknutí podprsenky. „Je to trochu úleva, myslím, že to je to správné slovo, ale zároveň to chcete dostat zpět, protože jste na to zvyklé,“ říká.

Její manžel Brett Ringo k tomu dodává: „Nejdřív jsem měl starost o její zdraví, tak jsem ji požádal, ať jde k lékaři. A ten řekl, že je všechno ok. Máme dohodu, že menší už nebude.“ Tak snad ji Diana dodrží.

Reklama

Další články

Načítám