Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český druhý nejkrásnější Muž roku Theodor Jareš (24) se neprobojoval mezi nejlepší na světové soutěži mužské krásy Manhunt International. Finále soutěže, které se zúčastnilo 48 finalistů z celého světa se konalo v pondělí v korejském Soulu. Vítězem se stal zástupce Číny, šestadvacetiletý, 188 centimetrů vysoký Chen JianFeng. Šerpu svému nástupci nasazoval loňský vítěz, Slovák Peter Menky.

Theodor Jareš se neprobojoval ani do první patnáctky. Naopak zabojovali oustsideři soutěže, mezi kterými byl například zástupce Mongolska. Za vítězem Manhunt International skončil finalista z Dominikánské republiky, třetí se umístil Belgičan. Top 5 uzavřeli Slovák a vítěz Manhunt sympathy z Vietnamu.

To že Theodor nepostoupil ani mezi nejlepších deset bylo pro mnohé velkým šokem. Patřil mezi favority a i v internetovém hlasování o největšího sympaťáka na stránkách soutěže obsazoval přední příčky.

"Poznal jsem nádhernou zemi i fajn lidi. I když odjíždím bez většího úspěchu, užil jsem si to," řekl Super.cz Theodor Jareš, který se do české metropole vrací dnes.

Theodor modeling dělá jen okrajově. Pracuje jako IT specialista a žije především atletikou, konkrétně během na 400 metrů, ve kterém sklízí úspěchy. Je dokonce mistrem republiky.

Reklama

Další články

Načítám