Hlavní obsah
Článek

I když už jsou oba po smrti, v amerických médiích se řeší jejich milostný poměr. Komik Richard Pryor (†65) měl prožívat vášnivý milenecký vztah s Marlonem Brandem (†80). Oba pánové vedli bouřlivý sexuální život.

O apetitu Marlona Branda se toho už napsalo hodně. Americký hudební producent Quincy Jones o něm dokonce prohlásil, že by si to klidně „rozdal i s poštovní schránkou“. Mezi jeho skalpy zařadil i Richarda Pryora, což teď potvrdila i poslední z jeho pěti manželek Jennifer Lee.

Slavný komik se podle ní bisexuálními sklony nikdy netajil a před přáteli otevřeně hovořil o svých milenkách i milencích. O sexuálních dobrodružstvích s muži si měl dokonce psát deník, který má vdova k dispozici.

„Byla sedmdesátá léta a všichni byli na drogách. Když jsi měl dost kokainu, mohls mít sex i s radiátorem,“ řekla Jennifer pro TMZ. O tom, že její muž spal s Marlonem Brandem, věděla a nemyslí si, že by se na ni za posmrtně zveřejněné informace zlobil.

Jeden z nejvlivnějších amerických stand-up komiků se stačil sedmkrát oženit. Jennifer Lee byla jednou ze dvou žen, které s ním šly před oltář dvakrát. Richard Pryor zplodil sedm dětí.

Jeho milenec Marlon Brando se stačil oženit jen třikrát, ale zato se stal jedenáctinásobným otcem. Přesný počet svých potomků ale nejspíš neznal ani samotný herec, o jehož milostném životě se v Hollywoodu dodnes vyprávějí legendy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám