Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nezmeškejte poslední vlnu výprodeje povlečení za ty nejlepší ceny roku! Je třeba vyčistit sklad pro nové kolekce, právě teď tedy můžete nejvíc ušetřit a dopřát svému domovu krásné povlečení, které si oblíbí celá rodina. Ty největší výprodejové slevy naleznete právě teď na 4home.cz. Akce platí do 28. února 2018 nebo do vyprodání zásob.

Usínání pod hvězdným nebem

Více

Komerční sdělení

Hvězda mezi povlečeními pro ty nejkrásnější sny a pohodlný spánek. Povlečení z pohodlné měkké bavlny v decentní šedo-bílé kombinaci si zaručeně zamilujete i vy. Moderní jemná barevnost skvěle ladí v každém interiéru a dodá pokoji nádech oblíbeného severského stylu. Díky oboustrannému provedení můžete mít postel každý den jinou. Nabízíme ve více rozměrech.

Nadčasová elegance proužků

Více

Komerční sdělení

Nechte se unášet na vlnách jako opravdoví námořníci. Stále oblíbené a nadčasové pruhované povlečení Navy v dokonalém kontrastu čistě bílé s námořnickou modrou barvou. Kvalitní příjemná bavlna vám zajistí poklidný spánek bez mořské nemoci. Nabízíme ve více rozměrech.

Heboučký flanel i pro zmrzlíky

Více

Komerční sdělení

Nadčasový vzor, který nevyjde z módy? Jednoznačně kostičky! Příjemné flanelové povlečení v bílo-šedo-červené kombinaci je heboučké na dotek a určitě zahřeje i velké zmrzlíky. Bavlněný flanel je ideální materiál pro chladné noci. Nabízíme ve více rozměrech.

Puntíky jsou IN

Více

Komerční sdělení

Okouzlující retro puntík v oblíbené modré je to pravé pro milovníky nevšedního stylu. Dokonalá kombinace hravého motivu a uklidňující modré barvy dodá interiéru na originalitě. Příjemná 100% bavlna zaručí maximální pohodlí a zdravý spánek. Povlečení je oboustranné – z jedné strany modré s bílými puntíky, z druhé strany bílé modrými puntíky. Nabízíme ve více rozměrech.

Moudré sovy pro malé i velké

Více

Komerční sdělení

Veselé barevné sovičky pro harmonické snění. Oboustranné povlečení s hravými sovičkami na jedné straně a jemnými sněhovými vločkami na straně druhé. Jemná, měkoučká 100% bavlna zaručí vaše pohodlí a klidný spánek. Nabízíme ve více rozměrech.

Další články

Načítám