Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lidé mají různé sny. Někteří chtějí procestovat svět, jiní mít kupu dětí, další touží třeba po luxusním autě. I třiadvacetiletý Kyleigh Potts z Colorada má ten svůj, chce vypadat jako reality star Kylie Jenner. A neváhá za to vydat spoustu peněz.

Svou proměnu mladý Američan započal už před třemi lety, výplněmi rtů, dnes má za sebou 40 takových zákroků. Poté začal užívat hormony na podporu růstu prsou. ‚Áčka‘, která mu narostla, pochopitelně nestačila, a před třemi měsíci proto podstoupil operaci, během níž mu lékaři vymodelovali velikost 75 F. S tou je spokojený. Upravenou má i bradu a nos. Nyní se chystá na úpravu hlasu a zvětšení zadku. Zajímavostí je, že si hodlá ponechat mužské genitálie. „V žádném případě si je nechci nechat odstranit,“ říká.

Do své proměny už Potts investoval 75 tisíc USD, tedy přes milión a půl českých korun.

Transformaci do Kylie Jenner považuje za svůj osud - i kvůli původnímu jménu Kyle (Leigh). „Poslední 4 roky jsem strávil přeměnou do krásné ženy, o níž jsem vždy věděl, že ji v sobě mám,“ říká Potts. „Kylie Jenner byla vždy mou inspirací, mým cílem. Cítil jsem, že ji musím následovat. A stejně jako ona jsem nebyl hned krásný, musel jsem na tom pracovat,“ naráží na fakt, že ani Kylie, čerstvá maminka dcery, ve svých dvaceti letech není stoprocentně přirozená.

Reklama

Další články

Načítám