Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Khek Kubařová se do diváckého povědomí dostala díky roli v komedii Rafťáci režiséra Karla Janáka. S ním pak představitelka princezen, mj. Rozmarýny z Nejkrásnější hádanky, také roky žila. Se současným manželem Pavlem Khekem, který je pro změnu režisérem divadelním, ale prý nepracuje. Prý aby neměli doma ponorku.

S Veronikou jsme se potkali po dlouhé době díky tomu, že byla za roli v inscenaci Interview v Dejvickém divadle nominována na prestižní cenu Thálie. Divadlu se nyní věnuje především. "S tím, že jsem se vdala za divadelního režiséra, to ale vůbec nesouvisí. Divadlu jsem se věnovala vždycky nejvíc a nejdéle. To, že jsem si vzala Pavla, je náhoda na mojí cestě. My se potkali a pracovali spolu ještě v době, kdy jsme spolu nechodili, v divadle v Mladé Boleslavi. Pak jsme se pět let neviděli, dělali jsme spolu další věc a až tam jsme se dali dohromady," vyprávěla nám půvabná brunetka.

Hru, za niž byla Veronika nominována, režíroval její kolega Martin Myšička, jehož známe spíš jako herce. "Když jsme se dali dohromady jako muž a žena, tak jsme pracovní spolupráci ukončili. Máme pocit, že je lepší být spolu jako lidi než jako kolegové. Neumím si to úplně představit, protože nejsem typ, který by práci od soukromí dokázal oddělit. Asi bych dělala scény a žárlila," míní.

Na to, abychom se ni podívali v roli Katji, nás samozřejmě Veronika zve. "S Martinem Myšičkou, který je nyní i uměleckým šéfem Dejvického divadla, byla krásná práce. V té hře hrajeme jenom dva, s Jaroslavem Pleslem. Hodinu a půl neslezeme z jeviště, což není vždycky úplně jednoduché," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám