Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani těhotná sestra královny amerických reality show Kim Kardashian (43), o čtyři roky mladší Khloe (33), neodolala a propadla trendu v nejrozvinutější fázi své gravidity nafotit sexy snímky, které vzápětí nasdílela na Instagramu.

Proč také ne? Khloe bude opravdu krásnou maminkou. Teď, ještě s těhotenským bříškem, působí maximálně žensky a dokáže tuto fázi svého života prodat tak, jak to jde ostatně všem ženám ze známého klanu. To znamená s maximální dávkou sex-appealu.

Na několika fotkách, kdy se snaží poslední dny svého požehnaného stavu zachytit, jí asistuje také velmi slavná svůdnice amerického televizního éteru a internetu, a i přes svůj mladý věk její enormně podnikatelsky úspěšná mladší sestra Kylie Jenner.

Ta už má porod ovšem za sebou. Na svět přivedla roztomilého drobečka, svoji první dceru <span><a href="https://www.super.cz/celebrity/kylie-jenner/550404-slavna-dvacitka-jejiz-tehotenstvi-bylo-opredeno-spekulacemi-porodila-holcicku.html">Stormi.</a> Na svém profilu na sociální síti se následně také hned pochlubila. Stormi na snímku vidět není, jen její droboučká ručička svírající Kyliin prst s růžově nalakovaným nehtem a </span><span>dokonalou manikúrou. </span>

<span>Jak také jinak. Hra na dokonalost se počítá a diváci a <a href="https://www.super.cz/499232-fotky-s-celulitidou-ji-znicily-karieru-fanousci-prozreli-a-hromadne-opousteji-profil-kim-kardashian-plny-retuse.html">fanoušci reality života slavných děvčat skousnou mnohé, ale estetické chyby odpouštějí jen velmi neradi.</a> </span>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám