Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi to musela být bujará zábava, která se v úterý večer rozjela na party jednoho londýnského časopisu. A když se odsud drobounká, u britských milovníků nekonečných seriálů a rozličných reality show oblíbená celebritka Jorgie Porter (30) v noci v lehce povznesené náladě vracela, číhající fotografové ji nijak nevykolejili.

Sympatická rodačka z předměstí Manchesteru, která před deseti lety naskočila do jedné z hlavních rolí oblíbeného nekonečného televizního seriálu Chanell 4 Hollyoaks, vysílaného nonstop od roku 1995, je už za ty roky strávené na obrazovce na popularitu zvyklá. Přesto, bohužel pro ni, dodnes ani trochu nezpychla.

Cestou z večírku byla proto celkem sdílná, i takhle pozdě v noci byla ochotna odpovídat na otázky, nešetřila úsměvy a náladu jí nezkazilo, ani když ji zástupci tamního bulváru požádali, aby jim zapózovala. Jorgie je také občasná modelka, takže do toho šla, čímž ovšem, aniž by měla nějaké tušení, odhalila rozedranou krajku, která měla zakrývat její ňadro.

V Londýně to některé noviny vzápětí podaly téměř jako senzaci a tvrdily leccos i o odhalené bradavce. Zda herečka odhalila více, než bylo vhodné, posuďte sami v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám