Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá půda skrývá svá tajemství a možnosti využití a popouští uzdu fantazii. Přináší přestavba půdy starosti a výdaje? Omyl, nemusí! Můžete tam vytvořit dětský pokoj s lezeckou stěnou, prosvětlený ateliér, domácí relaxační centrum a neinvestovat moc peněz.

Stropním systémem MAGMARELAX!

Více

Komerční sdělení

Stropní systém vám umožní jak zateplení stropu, tak umí vytvořit lehkou, přesnou, variabilní, vysoce únosnou, finančně nenáročnou, a přesto moderní, ekologickou a krásnou podlahu půdy. Podlaha je vytvořena z OSB desek na pero a drážku a do vzniklých prostor se pak nafouká minerální izolace. Za jeden den máte hotovou podlahu a druhý den za 3 hodiny dokonce i zateplenou. Stačí už jen doplnit moderní podhledy, střešní okna a vytvořit světelné kouty. S novou podlahou navíc získáte netušené možnosti.

Co všechno z toho získáte?

Více

Komerční sdělení

Tepelná izolace dramaticky zvyšuje komfort bydlení. Udrží teplo v domě, neunikne bůh ví kam. Tlumí hluk, chrání proti ohni, v zimě hřeje a v létě chladí. Takže děti mohou na půdě dupat, řádit dovádět a dole nikdo nic neuslyší. Toto všechno dokáže systém MAGMARELAX®. Další informace naleznete pomocí tlačítka více nebo na telefonu 800 100 533.

Máte chuť se do toho pustit?

Více

Komerční sdělení

Objednejte si ještě dnes nezávaznou prohlídku vašeho domu a nechte si spočítat zdarma předběžnou kalkulaci. Návratnost investice do zateplení nepřesáhne 5 let, a navíc získáte záruku až 15 let. Vše máte hotovo za dva dny a chod vaší domácnosti nebude nijak zvlášť ohrožen. Dnes navíc dostanete až 15% slevu na izolaci.

Další články

Načítám