Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal Kavalčík (48) se svou partnerkou Zuzanou tvoří již tři roky stabilní pár českého šoubyznysu. Z předchozích vztahů mají oba své potomky a v červenci se jim národní první společný, kterého počali na pokoji ve zlínské nemocnici.

S Michalovým třináctiletým synem Alexem jsme se už několikrát setkali, že má Zuzka dvanáctiletého Jonáše a osmiletou Lucii, vědělo jen její okolí. „Začátkem června se chystáme na dovolenou k moři se všemi našimi dětmi, tak doufám, že Zuzanka neporodí třeba na benzínce v Rakousku,“ svěřil se nám Michal.

Zuzana čeká již třetí dítě, zeptali jsme se proto na průběh jejího těhotenství. „Přestala jsem úplně jíst pečivo a začala jsem také cvičit jógu pro těhotné. Dále se starám o své koně, dělám manažerku Michalovi a skupině Mňága a Žďorp. Jsem přeci jen těhotná, ne nemocná. Cítím se dobře, zatím jsem přibrala asi 5 kg, a protože čekám již třetí dítě, tak vím, do čeho jdu, a jsem v klidu a porodím vlastně kdekoli,“ svěřila.

Pokud jde o pohlaví miminka, jí je to celkem jedno. „Zuzanka má už dceru i syna, tak neřeší, co to bude. Já mám syna Alexe, tak bych byl za holčičku moc rád,“ dodal závěrem Michal Kavalčík, který aktuálně moderuje Divošky na Primě a účinkuje v muzikálech Muž se železnou maskou a Mýdlový princ v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám