Hlavní obsah
Článek

Její život se točí kolem hudby a dítěte. Tereza Černochová (40) je maminkou samoživitelkou, a tak to má přece jen náročnější než jiní. Když se stala stálou zpěvačkou kapely Monkey Business, musela změnit životní rytmus. Na druhou stanu má její povolání stále jisté výhody.

„Když vodím dítě do školky a vidím rodiče, kteří odvádí děti do školy po sedmé ranní a vyzvedávají je v půl páté odpoledne, jsem moc ráda, že to tak nemám. Je pravda, že pracuju v noci, hodně cestuji, ale zároveň se můžu věnovat dítěti. Obdivuji všechny rodiče, kteří chodí od pondělí do pátku do práce,” říká.

Ze začátku byla Tereza na dceru sama a pomáhala jí jen maminka, postupem času se do péče vložil i Lauřin biologický otec. „Vidí se dvakrát v týdnu a je to znát. Je skvělé, že spolu mají vazbu a milují se. S tatínkem Laury nemáme žádný konflikt a jsem za to moc ráda. Doufám, že to bude pokračovat a Laura díky tomu získá pocit, že není neobvyklé, když nemá doma oba rodiče. Samozřejmě je ideální, když je doma maminka a tatínek, ale já se snažím nezavdat příčinu tomu, aby mělo dítě v dospělosti nějaké trauma z toho, že vyrůstalo jen s jedním rodičem,” rozpovídala se Tereza o vztazích na otevření nového showroomu známého švédského módního řetězce.

Zatím to nevypadá, že by Tereza své dceři našla náhradního tatínka. „Nemám energii to řešit. Představa, že bych se měla podřizovat někomu jinému, mě straší. Nechci to zkoušet a pak být zklamaná. Samozřejmě jsem občas smutná, jsem přece jen člověk z masa a kostí. Ale je fajn, že v kapele si můžu chlapům postěžovat a oni mě obejmou a uklidní,” říká Tereza. Zpěvačka ale nehází flintu do žita. „Uvidíme, co se stane. Mám celý život před sebou.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám