Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Katy Perry (39) je známá svou hodně divokou a barevnou koncertní show. Přesvědčit se o tom mohli i fanoušci v kanadském Vancouveru, kterým předvedla parádní podívanou! A to nejen po hudební stránce.

Temperamentní zpěvačka v odvážných kostýmech roztančila svá výstavní stehýnka. Katy zkrátka umí zaujmout publikum od první do poslední minuty. Její pestrobarevná pódiová show plná nejrůznějších kostýmů je ostatně pověstná po celém světě.

Temperamentní zpěvačka je sice úspěšná v hudební branži, ale co se týče osobního života, štěstí jí moc nepřeje. Loni se rozešla s hvězdným hercem Orlandem Bloomem, který se prý necítil na to založit s Katy rodinu.

Zřejmě mu zatím bohatě stačí syn Flynn, jehož má z manželství s modelkou Mirandou Kerr. Katy Perry byla od rozchodu s Bloomem spojována s řadou více čí méně známých mužů, ale nového partnera zatím oficiálně nepředstavila. Na koncertech ale řádí jako utržená ze řetězu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám