Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Součástí práce moderátorů a moderátorek je vypadat reprezentativně. Je to logické, televizím by zanedbaní lidé moc diváků nepřilákali. Americká moderátorka a podnikatelka Bethenny Frankel se o sebe stará s takovým nasazením, že ve svých sedmačtyřiceti letech má figuru mladice.

Momentálně ji nastavuje slunci na lehátku v Miami, kde jí dělá společnost její (ex)přítel, bankéř Dennis Shields, a sedmiletá dcera Bryn. Při pohledu na Dennisovu ruku na noze Bethenny její nedávné prohlášení o rozchodu, přesněji že je ‚totálně single‘, poněkud pokulhává.

Zdroj však ujišťuje: „Nerandí spolu. Jen Bethenny a Bryn mají Dennise a jeho rodinu velmi rády, byli podporou během jejího (Bethenny) rozvodu a mají pozitivní vliv na život Bryn. Ta Dennise i jeho rodinu zbožňuje a o ni jde především. Bethenny je single a randí s jinými.“ Expartneři se znají dlouhé roky, vedle někdejšího vztahu je pojí sedmadvacetileté přátelství.

Frankel je známá z talk show Bethenny, tak i v byznys sféře. Založila značku koktejlů SkinnyGirl, je také autorkou několika motivačních knih. Dceru má s druhým exmanželem, podnikatelem ve farmaceutickém průmyslu Jasonem Hoppym. Před ním byla rok vdaná za podnikatele Petera Sussmana.

Reklama

Další články

Načítám