Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss World Taťána Kuchařová (36) nafotila další kalendář. Na plážích v Los Angeles pózovala v sexy plavečkách světoznámým fotografům, dvojčatům Derekovi a Drewovi Reikersovým, kteří ve své kariéře nafotili kampaň pro Gucci a jsou fotografy hollywoodských hvězd jako jsou Anne Hathaway, Rebecca Hall, Halley Atwell nebo Kellan Lutz.

"Fotky jsou sexy, ale nejsou laciné. Osobně nemám ráda vulgární nahotu," řekla Super.cz Kuchařová. "Americký tým jsem si vytvořila sama a jsem vděčná producentovi kalendáře, že na moji vizi přistoupil i přesto, že šlo o velmi nákladné focení. Snad výsledek stojí za to," říká Taťána.

"Fotografie se tentokrát nesou v duchu amerických šedesátých let a plážové pohody. Taťána na nich odhalí hodně ze své sexy postavy a předvede své dokonalé křivky. Myslím, že se máme na co těšit," prozradila produkční kalendáře Michaela Fotulová.

Slavností křest kalendáře proběhne za účasti celého týmu v luxusním prostředí Buddha baru v Praze 24. listopadu. "Přiletí také rodina mého partnera Lana Carlsona, včetně jeho dvojčete Kyla," dodala Kuchařová.

Související témata:

Další články

Načítám