Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klan slavné rodiny Osbournových se opět rozrostl. Syn zpěváka Ozzyho a moderátorky Sharon Jack (32) a jeho manželka Lisa Stelly (30) se o víkendu dočkali třetího potomka. A je to opět holka.

Novinku Jack zveřejnil na sociální síti, kde uvedl jak datum a čas narození (3. února v 5:57 hodin ráno) i míry děvčátka (3,17 kg a 50 cm), tak i jméno. Jeho třetí dcerka se jmenuje Minnie Theodora. Doplnila tak pětiletou Pearl a dvouletou Andy Rose. „Pozdravte Minnie, nejnovější členku mého dívčího týmu,“ napsal Osbourne a jeho žena dodala, že jde o posledního člena rodiny.

Druhým jménem holčičky, tedy jménem Theodora, manželé podle všeho vzdali hold svému nenarozenému synkovi Theovi. Lisa v roce 2013 potratila v pokročilém stupni těhotenství, proto už měli pro chlapce jméno. „Tohoto oznámení jsem se děsila. Potřebovala jsem nějaký čas, než jsem byla schopna to říct. Jack a já jsme minulý týden přišli o našeho chlapečka. Pozdní potrat je tou nejhorší věcí, kterou jsme si kdy museli projít,“ napsala tehdy. Theo měl být jejich druhým potomkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám