Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme u toho, když Beata Rajská (61) připravovala šaty pro tvář Českého plesu Veroniku Chmelířovou. Nebyly ale jediné, které módní návrhářka pro tuto akci chystala. V sobotu večer se v nádherných prostorách vyzdobeného Obecního domu pohybovala celá řada dam, které vynesly její róby.

Odchodem zákaznic ze salonu to prý končí, své modely na akcích nekontroluje, přestože je pozná na první dobrou. „Když přijdu na ples, tak se jdu pobavit a nebudu řešit šaty. Nemám s tím vůbec problém. A když nemám brýle, nepoznávám své klientky. Šatů si ale všimnu hned,” říká návrhářka.

Prakticky se nestává, že by Rajská do společnosti vynesla šaty z tvorby někoho z konkurence. „Neumím nosit jiné šaty. Moje šaty jsou moje šaty. Já je cítím prostě jinak,” říká Beata, která ale od konkurenčních značek naopak často a ráda využívá doplňky. Tentokrát jejímu outfitu dominovala výrazná kabelka Dolce & Gabbana s motivem karty pikové dámy v hodnotě téměř devadesáti tisíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám