Hlavní obsah
Článek

Baskytarista kapely Guns N´ Roses Duff McKagan (54) si opravdu uměl vybrat. Jeho třetí manželka Susan Holmes (45) nezapře své zkušenosti ze světa modelingu. Pořád se může pochlubit výstavními tělesnými parametry.

Duff má za sebou dvě krátká nevydařená manželství, ale se Susan mu to dlouhodobě klape. Manželský pár tvoří už od roku 1999 a mají spolu dvě odrostlé dcery - sedmnáctiletou Mae a dvacetiletou Grace.

Baskytarista a vokalista, který se v roce 2016 po téměř dvacetileté pauze vrátil do sestavy Guns N´ Roses, musí být na svou manželku hrdý. Na pláži v Mexiku se Susan vystavila ve žlutých bikinách a vypadala fantasticky. Kariéru modelky zahájila před téměř třemi desetiletími, stále se však pyšní výstavní postavou.

Manželka Duffa McKagana má za sebou spolupráci s nejprestižnějšími módními značkami. Prioritou pro ni vždy byly plavky. V roce 2017 založila vlastni kolekci, kterou si oblíbily herečky Kate Hudson a Katie Holmes. Bikiny na ní vypadají skvěle i ve věku, kdy se začíná blížit k padesátce.

Reklama

Další články

Načítám