Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Jágr (52) už válí za kladenské Rytíře a brzy bude mít doma i svou lásku Veroniku Kopřivovou (33). Zatímco legendární hokejista už je dávno v Česku, Veroniku čekalo v kanadském Calgary ještě balení a uklízení.

Blonďatá kráska nedávno čelila škodolibým poznámkám o stěhování zpátky do Česka, ale všechny ironické posměšky ihned smetla ze stolu. V posledních dnech ale na sociální síti dávala najevo, jak moc jí život v Calgary bude chybět. Kanada totiž Veronice přirostla k srdci.

„Calgary bylo mým domovem krátké čtyři měsíce. Líbilo se mi tam, zvykla jsem si za pár dní, zima mi nevadila, naopak jsem si ji zamilovala. Našla jsem si tam pár oblíbených míst, které mi teď budou chybět. To je asi tak vše. Nesnáším loučení a popisovat vám tady moje poslední tři dny plný stěhování, balení, uklízení, vyklízení, zařizování věcí a spánkového deficitu, nebudu,“ nechala se slyšet Jágrova láska.

Ač se Veronika ráda vracela na slunnou Floridu, kde Jágr v minulé sezoně hrál za místní Pantery, zvykla si i na mrazivou kanadskou zimu.

„Já měla zimu z ČR zafixovanou jako "smutnou zimu", nepříjemnou kosu, šedou oblohu, většinou bez sněhu, a když už byl, tak z něj byla druhý den břečka. Díky Kanadě jsem si zimu zamilovala,“ dodala Veronika, která už brzy opět zahřeje opuštěný Jágrův pelíšek. A možná jí česká zima trošku připomene tu kanadskou, protože tento týden sevře Česko pořádný mráz.

Reklama

Další články

Načítám