Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Celých devět měsíců se Kylie Jenner (26) dařilo těhotenské bříško skrývat, takže se do poslední chvíle nevědělo, zda opravdu porodí miminko. Mladší sestra Kim Kardashian (43) překvapila fanoušky, když po období plném skrývání před fotografy s porodem nedělala žádné tajnosti.

Ve světě šoubyznysu se už spekulovalo o tom, že Kylie odnosila holčičku jménem Chicago své sestře Kim. Ta totiž nemohla otěhotnět přirozenou cestou a využila náhradní matku. U Kardashianů je ale o další přírůstek více. „Prvního února přišla na svět moje nádherná a zdravá holčička. Nemohla jsem se dočkat, až se o tohle požehnání podělím,“ napsala novopečená maminka na Instagramu.

„Omlouvám se, že jsem s vámi své soukromí nesdílela. Těhotenství byla moje osobní záležitost. Nechtěla jsem se jím chlubit před celým světem. Chtěla jsem se v klidu připravit na novou životní roli. Veškerý stres by se přenesl na miminko,“ rozepsala se Kylie, která vyloučila, že by těhotenství tajila z toho důvodu, aby fotky dítěte exkluzivně prodala za tučnou odměnu.

Jméno další Kardashianky, jejímž tatínkem je Travis Scott, prozatím zůstává záhadou. Kylie zveřejnila jen její porodní váhu, která odpovídala 3,8 kilogramu. Baby boom slavné americké rodinky nekončí. Brzy se maminkou stane i Khloe Kardashian (39).

Reklama

Další články

Načítám