Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na plesy ráda chodí a se svým partnerem si také ráda zatančí. V případě Českého plesu ovšem přibyla Veronice Kašákové i příjemná pracovní povinnost. Účastnila se dobročinné dražby, kdy se ve prospěch její nadace vydražilo neskutečných 580 tisíc korun.

My jsme si ale povídali ještě na začátku, kdy o tom, jak úspěšná dražba bude, neměla ani tušení. A tématem byla, jak jinak, její plesová róba a také tanec. "Tančíme s partnerem velmi rádi, ovšem nevím, jaký je u toho na nás pohled, protože do tanečních jsem nechodila," opomenuli tuto přípravu na společenském události v dětském domově, kde vyrůstala.

"Tanec si užívám přesto plnými doušky a doufám, že to bude dnes vidět," dodala Veronika a my jsme dodali, že snad nebude vidět i něco jiného, protože průsvitné šaty s aplikacemi na ňadrech od Zuzany Lešák Černé si Verča nervózně posouvala už ve foyer. "Ale pořád jim důvěřuju a snad to spolu za večer zvládneme bez faux pas. Sedí hezky, jen je potřeba je občas zkontrolovat," smála se Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám