Hlavní obsah
Článek

Tahle britská divoženka platí momentálně za potvoru, která svojí žvanivostí málem rozvedla slavného útočníka a hvězdu Evertonu Waynea Rooneyho. To je sice na jedné straně fotbalová legenda, na straně druhé ale také nezkrotný bouřlivák a průšvihář. A Lauru Simpson (29) v posledním jeho průšvihu jela s ním.

Když byla loni na podzim těhotná Rooneyho manželka Coleen s jeho třemi syny na dovolené na Mallorce, Wayne si tehdy vyrazil do baru. Dobře se bavil, popíjel, ale hlavně se tu seznámil právě s Laurou. Ta se k němu na tahu přidala, Wayne se k ní tulil stále víc, sahal jí na prsa a ona se tomu vesele smála. Nakonec, přestože vypil víc než ona, jí nabídl odvoz domů. Po cestě ho ale kontrolovala policejní hlídka, paradoxně kvůli prasklé žárovce. Po dechové zkoušce pak dostal na ruce želízka a bujarého večera byl konec.

Jenže Laura se vzápětí nechala v britském bulváru slyšet, že by tu noc jinak pravděpodobně došlo i na sex se slavným fotbalistou, nic tomu prý nebránilo. Jak to asi Rooneymu, kterému žena už před osmi lety jednu nevěru s luxusní prostitutkou odpustila, doma zavařilo, není třeba vysvětlovat.

Laura ale pochopila zájem novinářů po svém. A když opadl, začala tahle ´dáma´ vyvádět podobně hloupé eskapády, jako dnes můžete vidět v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám