Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na večírcích se obě objevují sporadicky. Maškarní bál pořádaný módním magazínem Harper’s Bazaar si ale Jana Stryková a Kateřina Winterová nenechaly ujít. Jelikož si vzájemně dělaly garde, zvolily i podobný kostým. Herečky šly za kočičky a jejich maskám tak dominovaly čelenky s oušky, které si pořídily v Londýně.

Stryková sáhla po velmi jednoduchých šatech, které skvěle doplňovaly její fascinátor na hlavě. Celek pak odlehčila sportovní obuví. Winterová svůj outfit nakombinovala z retro propínacího topu od Denisy Nové, který sladila se sukní H&M z ekologické kolekce. Kromě dominantních oušek jejímu outfitu vévodil i Petr Pan límeček s flitry Marni a stylové rukavičky. „Ráda bych zmínila rukavice, které jsou po babičce,” hrdě poukazovala na jeden z detailů polovina moderátorského dua z pořadu Herbář.

Jana nám prozradila, že byla naposledy na maškarním plese v dětství. To Kateřina má více zkušeností. „Šla jsem za zubní pastu. Vyrobila jsem si klobouček ve tvaru otvírátka. Tělo jsem měla pokryté pruhem, na kterém jsem měla napsáno Fluora,” smála se Kateřina Winterová.

Reklama

Další články

Načítám