Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doslova se slzami v očích končilo vysílání moderátorky primáckého Top Staru Laďky Něrgešové po jejím návratu do televize. "Mám strašnou trému, strašnou. Odskočila jsem si z mateřské a vy buďte, prosím, shovívaví,“ byla Laďky první slova ve čtvrtečním vysílání po mateřské dovolené. Laďka právě dnes slaví 42. narozeniny.

Když se po čtvrthodině vysílání loučila, měla radost. "Mám za sebou křest ohněm," loučila se s diváky moderátorka, která při druhém těhotenství přibrala osmadvacet kilo a dnes už je zase jako lunt.

V  tom do studia nečekaně přišel Miroslav Šimůnek s velkou kyticí. "Laděnko, dovol, abych tě přerušil, doufám, že to bude přerušení příjemné. Za celý Top Star a zpravodajství tě vítáme zpátky, jsme rádi, že tvoje obnovená premiéra dopadla skvěle. Vlaďka slaví narozeniny, tak mi dovol, abych ti popřál všechno nejlepší a vítej u nás zpátky,“ gratuloval na kolenou Šimůnek. "Nemůžu mluvit, jsem fakt dojatá," děkovala Laďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám